1e weekje Singapore
Door: Joep en Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid en Joep
19 April 2010 | Singapore, Singapore
Hier een berichtje van de, nog steeds gelukkig getrouwde, Kusters-Meijer family!!!
Ons eerste weekje samen in Singapore zit erop, dus tijd voor een update!
Na een zeer geslaagde, top huwelijksdag vetrokken we voor onze Honeymoon naar het Maleisische eilandje Tioman. Geweldig! Een echt bountyeilandje en resort en zeer ontspannend. 4 daagjes niets doen was erg fijn. We hebben wat souvenirs meegenomen zodat we nog elke dag aan onze honeymoon denken: talloze beetjes van de zandvlo! Erg fijn... Beginnen als kleine rode vlekjes en worden na een paar dagen jeukende bultjes! Toevallig spraken we vandaag een vrouw die in Brunei woont, het land van de zandvlooien, die ons nog meer pret met deze bultjes heeft voorspelt (de details zullen we jullie besparen). Naja, mogen we elkaar fijn krabben, zal vast goed voor je huwelijk zijn!
En nu zitten we dan alweer een weekje in Singapore en het bevalt prima tot nu toe! Lekker weer (behalve de dagelijkse onweers/ regenbui, stipt om 17:00uur), lekker eten, mooie stad... Joep werkt keihard, en Ing doet ter compensatie eigenlijk vrij weinig. Maar daar komt verandering in! Vandaag hebben we ons ingeschreven bij de ANZA (Australische/ Nieuw-Zeelandse Club) en Ing haar dependants pass aangevraagd (zodat ook zij kan werken en een eigen bankrekening kan hebben). En deze week staat eigenlijk in het thema van Koninginnedag! Het begint donderdag met een Koninginnenach feest in Harry's Bar (gratis Heineken als je in oranje komt), dan zijn we zaterdag uitgenodigd bij de heer Johannes W. Gunivortus Jansing a.k.a. de NL ambassadeur waarna een Orange Ball op de Hollandse Club is. En uiteraard ontbreken de Dutch cheese, herring en bitterballen niet! Dat dit allemaal een weekje te vroeg is allemaal, vergeten we maar even. De oranje t-shirts zijn in iig binnen!
Verder gaat Ing een Engelse cursus doen (en wel in het hoogste klasje, woehoe) om haar Engels te verbeteren, staat een fotografie cursus op de planning en een bbq met Joep zijn collega's bij ons thuis. We vermaken ons dus wel!
Vandaag zijn onze spullen op de boot gegaan, dus over een paar weken hebben we eindelijk onze eigen spullen om ons heen! Tot die tijd hebben we de IKEA...
Binnenkort een nieuwe update!
We missen jullie!
x Joep&Ing
19 April 2010 - 13:03
Eefje:
Hey Ing en Joep,
Wat leuk om weer even wat te lezen over jullie avonturen in Singapore. Dat begint alweer fijn met de zandvlo! ben toch wel benieuwd naar de andere bijwerkingen Ing, waar je het niet over wil hebben.
Ik heb zelf ook een heel avontuur beleefd, ik zat namelijk vast in Noorwegen vanaf woensdag ivm de fijne vulkaan op ijsland. Uiteindelijk ben ik met auto en boot (20 uur op de boot!) terug in NL gekomen afgelopen zaterdag avond. Heel fijn met 5 collega's 3 dagen in 1 auto. Eefje als enige meisje achterin in het midden, wat eigenlijk geen stoel was en waar je je benen niet kwijt kon. Enig!
Veel plezier met jullie pre-koninginnedag week!
Liefs, Eefje -
19 April 2010 - 16:32
Anna:
Hey,
Klinkt gezellig die IKEA (die winkel ken ik niet, is dat iets van daar ;-)) Fijn dat de Honeymoon zo fijn was. En dat Ing ook wat gaat doen want helemaal niets doen lijkt me ook geen pretje.
Nou geniet maar lekker nu met zijn 2-en!
Liefs Anna -
19 April 2010 - 18:14
Alette:
Leuk om de eerste verhalen van jullie gezamenlijke avontuur te lezen, klinkt al erg goed! Ing, ook fijn dat jij meteen wat leuke dingen op het programma hebt staan. Volgens mij komt dat helemaal goed daar met jullie! Een fijne Koninginnedag (alvast)!
Liefs, Alette -
19 April 2010 - 18:34
Zusje:
tja die regen/onweersbuien --> altijd een klein pluutje in je tas doet wonderen :-) -
24 April 2010 - 19:57
Pajan:
volgens mij staan de bitterballen nog op schiphol ivm de de vulkaaan as